LIRIK LAGU JAWA :: Lirik Lagu Jenang Gulo

Diposkan oleh Deni Dn on Selasa, 07 Mei 2013

 LIRIK LAGU JAWA :: Lirik Lagu Jenang Gulo
Jenang Gulo  Ki Joko Petruk
 
Jenang gulo kowe ojo lali
Marang aku iki cah ayu
Nalikane nandang susah
Sopo sing ngancani

Dhek semono aku tetep tresno
Lan tetep setyo cah ayu
Durung nate gawe gelo
Lan gawe kuciwo

Ning saiki bareng mukti
Kowe kok njur malah lali marang aku
Sithik-sithik mesti nesu
Terus ngajak padu jo ngno ojo ngono


Opo kowe pancen ra kelingan
Jamane dhek biyen cah ayu
Nate janji bungah susah
Podho dilakoni

Lirik Lagu Jenang Gulo

lirik lagu terbaru

{ 0 komentar ... read them below if any or add comment }

Poskan Komentar

 
FASTSEO - SEO Friendly Blogger Template Design by Tutorial SEO Blogspot