LIRIK LAGU JAWA :: Tak Eling Eling Manthous

Diposkan oleh Deni Dn on Selasa, 07 Mei 2013

Lirik Lagu Jawa

Lagu mengingati orang yang tak eling
dengan ini kita harus sadar mendengarkan lagu bisa mengadarkan seseorang
yang lagi ga eling hee

Tak eling eling
Opo Slira sing nate ketemu
Ing naliko iku
Candik Ayu Sumunar netramu

Sore kang edi amung esemu
Sing ora nguwati
Nsdyan Widodori
Kalah endah anyengsemke ati

Semar sabrang legog legog
Ning omah bingung
Jae wono sak upomo
Wiwit iku

Atiku poyang payingan
Tak eling Eling
Pancen sliramu
Sing mara marai
Mbesok kapan aku
Biso nyanding
Lintang panjerino

Semar sabrang legog legog
Ning omah bingung
Jae wono sak upomo
Wiwit iku

Atiku poyang payingan
Tak eling eling
Pancen sliramu
Sing mara marai
Mbesok kapan aku biso nyanding
Lintang panjerino

lirik lagu terbaru

{ 0 komentar ... read them below if any or add comment }

Poskan Komentar

 
FASTSEO - SEO Friendly Blogger Template Design by Tutorial SEO Blogspot